Gyors kölcsön készpénzben
Gyorskölcsönök - kezdőlap Online gyorskölcsön igénylése Kapcsolatfelvétel - gyorskölcsönök.hu

Gyorskölcsön kalkulátor

A hitel maximális futamideje 8 év. Magánszemélyek esetében 7 év, vállalati ügyfelek esetében 8 év.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Miért igényeljen online gyorskölcsönt?

Nem akar többé sorban állni a bankban? Nincs kedve olvasgatni a hosszú hitelleírásokat, a banki ügyintézőkkel nyűglődni? Használja ki az internet adta lehetőségeket! Ne ügyintézéssel töltse a szabadidejét!

Mert így időt és pénzt takaríthat meg. Az online hiteligénylés minden lépése azt a célt szolgálja, hogy Önnek kevesebbet kelljen fizetnie, és a hitelhez gyorsan és egyszerűen hozzájusson.

Az online kalkulátor segíti abban, hogy a hitelek közül a legjobbat találja meg. Az itt kiszámolt törlesztés összegét pillanatok alatt összehasonlíthatja más bankok törlesztőrészleteivel, és eldöntheti, hol találja meg a legolcsóbb hitelt. Egyszerűen beírja, mennyi pénzt akar felvenni, mennyi időre, és mi megmondjuk, ehhez mennyit kell fizetnie. De a kalkulátor a másik irányba is használható: addig állítgathatja a futamidőt és a hitelösszeget, amíg olyan törlesztés nem jön ki, amely megfelel Önnek. Ezután eldöntheti, hogy az adott kereteken belül mennyi pénzt vesz fel – vagy esetleg megpróbál kiszorítani valahonnan még havi néhány ezer forintot a magasabb hitel törlesztéséhez. A végső összeg az előzetesen becsültnél valamivel kevesebb vagy több is lehet, de a kalkulátor jó támpont a továbblépéshez.

A hitelszámológép használatával Ön máris megspórolt egy fáradságot, hiszen az általunk kiválasztott, legjobb hitelkonstrukcióból választott hitelt, és nem kellett a bankokban sorban állni, szóróanyagot böngészni stb. Munkatársaink mindezt már elvégezték Ön helyett, és folyamatosan figyelik a hitelpiacot, hogy a legjobb kondíciókhoz igazíthassuk hozzá a kalkulátorunkat.

Az online hiteligénylés előnyeit nem csupán a pénztárcáján érezheti: Önnek semmit sem kell csinálnia annak érdekében, hogy pénzhez jusson. Ha munkatársaink megkapták megkeresését, kiszámítják az éppen legjobb kondíciókkal rendelkező hitel törlesztését, és a pontos részletekkel felhívják Önt. Itt még előfordulhat, hogy mégis más feltételekkel venne fel hitelt, mert az egyeztetés során meggondolja magát. A megbeszélés után jöhet az ügyintézés. A papírok kitöltése után pedig Önnek ismét semmi dolga, csupán várnia kell munkatársaink hívását, akik megmondják, mikorra várhatja a hitel kihelyezését, melyik nap érkezik meg a pénz a számlára.


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel a Gyorskölcsönök.hu Hírlevélre!
Hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, legújabb hitellehetőségekről.
Név
E-mail
 
  Adatait bizalmasan kezeljük!
gyors kölcsön készpénzben