Gyors kölcsön készpénzben
Gyorskölcsönök - kezdőlap Online gyorskölcsön igénylése Kapcsolatfelvétel - gyorskölcsönök.hu

Impresszum

A gyorskölcsönök.hu weboldal üzemeltetője a Banki Hitel Kft.

A Banki Hitel Kft. weboldalán megjelenő adatok, és információk és feltételek kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Banki Hitel Kft. felelősséget nem vállal.

Esetleges félreértések, tévedések elkerülése érdekében kérjük, hogy a weboldalunkon olvasott információk megerősítése, pontosítása végett, még a döntéshozatal előtt lépjen kapcsolatba a Banki Hitel Kft.-vel.

A Banki Hitel Kft. weboldalán, az azon található minden kép, grafika, logo, szöveges tartalom, adat és információ , illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Banki Hitel Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Ezek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Abban az esetben, ha bármely, a weboldalak használata, valamint e-mailen keresztüli levelezés során vagy ahhoz kapcsolódóan bármilyen további személyes adat kerül a Banki Hitel Kft. birtokába/birtokunkba, a Banki Hitel Kft. kijelenti, hogy a személyes adatokatait a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Banki Hitel Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Banki Hitel Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A Banki Hitel Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel. A Banki Hitel Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A Banki Hitel Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel a Gyorskölcsönök.hu Hírlevélre!
Hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális hitelekről, legújabb hitellehetőségekről.
Név
E-mail
 
  Adatait bizalmasan kezeljük!
gyors kölcsön készpénzben